disarèkake

basa JawaBesut

disarèkake
Lingga: (sare)
ki

  1. diturokake;
  2. dikubur;







Kata kunci/keywords: arti disarèkake, makna disarèkake, definisi disarèkake, tegese disarèkake, tegesipun disarèkake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.