disapih

basa JawaBesut

disapih
Lingga: (sapih)

  1. pisah, lèrèn ênggone padudon (kêrêngan);
  2. (dipêgêng ki) dilèrèni ênggone nusu;







Kata kunci/keywords: arti disapih, makna disapih, definisi disapih, tegese disapih, tegesipun disapih

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.