disangsangi

basa JawaBesut

disangsangi
Lingga: (sangsang)
ki

  1. êngg krama/ngoko: sampiran, pamepean;
  2. dicundhuki;







Kata kunci/keywords: arti disangsangi, makna disangsangi, definisi disangsangi, tegese disangsangi, tegesipun disangsangi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.