disêpiti

basa JawaBesut

disêpiti
Lingga: (sêpit)
êngg

krama
Krama disêpiti
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

disêmbêlèh;

  1. ditêtaki
Kacocogna karo
  • supit.







Kata kunci/keywords: arti disêpiti, makna disêpiti, definisi disêpiti, tegese disêpiti, tegesipun disêpiti

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.