dipuntamèkakên

basa JawaBesut

dipuntamèkakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n) (ta)ꦩꦺ () (ka)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama dipuntamèkakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ditamakake.







Kata kunci/keywords: arti dipuntamèkakên, makna dipuntamèkakên, definisi dipuntamèkakên, tegese dipuntamèkakên, tegesipun dipuntamèkakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.