dipun-wade

basa JawaBesut

dipun-wade Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n) (wa)ꦢꦺ (de)
Lingga: (wade)

krama
Krama dipun-wade
Ngoko diêdol
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. êngg diêdol.







Kata kunci/keywords: arti dipun-wade, makna dipun-wade, definisi dipun-wade, tegese dipun-wade, tegesipun dipun-wade

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.