dipun-ucali

basa JawaBesut

dipun-ucali Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦸ (u) (ca)ꦭꦶ (li)
Lingga: (ucal)

  1. êngg
krama
Krama dipun-ucali
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diulati (digolèki).







Kata kunci/keywords: arti dipun-ucali, makna dipun-ucali, definisi dipun-ucali, tegese dipun-ucali, tegesipun dipun-ucali

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.