dipun-ucal

basa JawaBesut

dipun-ucal
Lingga: (ucal)
êngg

krama
Krama dipun-ucal
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diolah;
  2. diwulang;







Kata kunci/keywords: arti dipun-ucal, makna dipun-ucal, definisi dipun-ucal, tegese dipun-ucal, tegesipun dipun-ucal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.