dipun-têdhak

basa JawaBesut

dipun-têdhak Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦠꦼ () (dha)ꦏ꧀ (k)

krama
Krama dipun-têdhak
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diturun tmr. layang lsp;







Kata kunci/keywords: arti dipun-têdhak, makna dipun-têdhak, definisi dipun-têdhak, tegese dipun-têdhak, tegesipun dipun-têdhak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.