dipun-sêsa-sêsa

basa JawaBesut

dipun-sêsa-sêsa Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦱꦼ () (sa)ꦱꦼ () (sa)
Lingga: (sêsa)

krama
Krama dipun-sêsa-sêsa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

disusu-susu;







Kata kunci/keywords: arti dipun-sêsa-sêsa, makna dipun-sêsa-sêsa, definisi dipun-sêsa-sêsa, tegese dipun-sêsa-sêsa, tegesipun dipun-sêsa-sêsa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.