dipun-pambêngi

basa JawaBesut

dipun-pambêngi
Lingga: (pambêng)

krama
Krama dipun-pambêngi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. alangan;
  2. dipalangi;







Kata kunci/keywords: arti dipun-pambêngi, makna dipun-pambêngi, definisi dipun-pambêngi, tegese dipun-pambêngi, tegesipun dipun-pambêngi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.