dipun-kotênakên

basa JawaBesut

dipun-kotênakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦏꦺꦴ (ko)ꦠꦼ () (na)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (kotên)

  1. êngg
krama
Krama dipun-kotênakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dimêngkonokake.








Kata kunci/keywords: arti dipun-kotênakên, makna dipun-kotênakên, definisi dipun-kotênakên, tegese dipun-kotênakên, tegesipun dipun-kotênakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.