dipun-ingak

basa JawaBesut

dipun-ingak Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦶ (hi) (nga)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (ingak)

  1. êngg
krama
Krama dipun-ingak
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diungak.








Kata kunci/keywords: arti dipun-ingak, makna dipun-ingak, definisi dipun-ingak, tegese dipun-ingak, tegesipun dipun-ingak

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.