dipun-dhakên

basa JawaBesut

dipun-dhakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n) (dha)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (dhakên)

  1. êngg
krama
Krama dipun-dhakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didhaku.








Kata kunci/keywords: arti dipun-dhakên, makna dipun-dhakên, definisi dipun-dhakên, tegese dipun-dhakên, tegesipun dipun-dhakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.