dipun-dèkèk

basa JawaBesut

dipun-dèkèk Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦢꦺ ()ꦏꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dèkèk)

krama
Krama dipun-dèkèk
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didokok.








Kata kunci/keywords: arti dipun-dèkèk, makna dipun-dèkèk, definisi dipun-dèkèk, tegese dipun-dèkèk, tegesipun dipun-dèkèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.