dipun-bujêng

basa JawaBesut

dipun-bujêng

krama
Krama dipun-bujêng
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diburu.








Kata kunci/keywords: arti dipun-bujêng, makna dipun-bujêng, definisi dipun-bujêng, tegese dipun-bujêng, tegesipun dipun-bujêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.