dipun-bêwah

basa JawaBesut

dipun-bêwah

  1. êngg
krama
Krama dipun-bêwah
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dibuwuh.








Kata kunci/keywords: arti dipun-bêwah, makna dipun-bêwah, definisi dipun-bêwah, tegese dipun-bêwah, tegesipun dipun-bêwah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.