dipun-bêsta

basa JawaBesut

dipun-bêsta

  1. êngg
krama
Krama dipun-bêsta
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dibanda.








Kata kunci/keywords: arti dipun-bêsta, makna dipun-bêsta, definisi dipun-bêsta, tegese dipun-bêsta, tegesipun dipun-bêsta

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.