dipun-bên

basa JawaBesut

dipun-bên

krama
Krama dipun-bên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didu, diêdu.








Kata kunci/keywords: arti dipun-bên, makna dipun-bên, definisi dipun-bên, tegese dipun-bên, tegesipun dipun-bên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.