dipun-bêbahi

basa JawaBesut

dipun-bêbahi

krama
Krama dipun-bêbahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dibubuhi

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti dipun-bêbahi, makna dipun-bêbahi, definisi dipun-bêbahi, tegese dipun-bêbahi, tegesipun dipun-bêbahi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.