dipun-(sambut)

basa JawaBesut

dipun-(sambut)
Lingga: (sambut)

krama
Krama dipun-(sambut)
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. disilih;
  2. diutang;







Kata kunci/keywords: arti dipun-(sambut), makna dipun-(sambut), definisi dipun-(sambut), tegese dipun-(sambut), tegesipun dipun-(sambut)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.