dipun-êdhakakên

basa JawaBesut

dipun-êdhakakên Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)ꦲꦼ () (dha) (ka)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (êdhak)

  1. êngg
krama
Krama dipun-êdhakakên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diudhunake.








Kata kunci/keywords: arti dipun-êdhakakên, makna dipun-êdhakakên, definisi dipun-êdhakakên, tegese dipun-êdhakakên, tegesipun dipun-êdhakakên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.