dipulas

basa JawaBesut

dipulas
Lingga: (pulas)

  1. dicèt lsp. supaya bêcik, disungging;
  2. ent ditutupi murih katon bêcik, dirêrêngga (dipêpacak) murih katon bêcik (sajatine ora bêcik);







Kata kunci/keywords: arti dipulas, makna dipulas, definisi dipulas, tegese dipulas, tegesipun dipulas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.