diprèjèng

basa JawaBesut

diprèjèng
Lingga: (prèjèng)
krama/ngoko

  1. kayu kang diprèjèngi;
  2. ent diwangun kang prayoga;







Kata kunci/keywords: arti diprèjèng, makna diprèjèng, definisi diprèjèng, tegese diprèjèng, tegesipun diprèjèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.