diponjèni

basa JawaBesut

diponjèni
Lingga: (ponjèn)
ak

  1. dilêbokake ing ponjèn;
  2. ent dilêbokake ing ati (tmr. kawruh).







Kata kunci/keywords: arti diponjèni, makna diponjèni, definisi diponjèni, tegese diponjèni, tegesipun diponjèni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.