diplirid

basa JawaBesut

diplirid
Lingga: (plirid)
krama/ngoko

  1. diurut lan diênêtake supaya mêtu isine (tmr. usus lsp);
  2. ent digêmèni bangêt.







Kata kunci/keywords: arti diplirid, makna diplirid, definisi diplirid, tegese diplirid, tegesipun diplirid

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.