diplimpingi

basa JawaBesut

diplimpingi
Lingga: (plimping)
krama/ngoko ak

  1. dikêsrik (diiris lsp) turut pinggir;
  2. ent dipêpiringi, dituturi kanthi pasêmon utawa kanthi alus;







Kata kunci/keywords: arti diplimpingi, makna diplimpingi, definisi diplimpingi, tegese diplimpingi, tegesipun diplimpingi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.