diplêdhingi

basa JawaBesut

diplêdhingi
Lingga: (plêdhing)
pc

  1. diathungi bokong kang dibukak;
  2. ks ora dipaèlu, dirèmèhake, diisin-isin.







Kata kunci/keywords: arti diplêdhingi, makna diplêdhingi, definisi diplêdhingi, tegese diplêdhingi, tegesipun diplêdhingi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.