dipikat

basa JawaBesut

dipikat
Lingga: (pikat)

  1. manuk kang dianggo njontrot manuk liyane;
  2. ent dijontrot.







Kata kunci/keywords: arti dipikat, makna dipikat, definisi dipikat, tegese dipikat, tegesipun dipikat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.