dipidhangêtake

dipidhangêtake

basa JawaBesut

dipidhangêtake

  1. ki ak dirungokake.







Kata kunci/keywords: arti dipidhangêtake, makna dipidhangêtake, definisi dipidhangêtake, tegese dipidhangêtake, tegesipun dipidhangêtake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.