diparingi gadhuhan

basa JawaBesut

diparingi gadhuhan Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (pa)ꦫꦶ (ri)ꦔꦶ (ngi) (ga)ꦝꦸ (dhu) (ha)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (gadhuh)

  1. ent duwe anak.








Kata kunci/keywords: arti diparingi gadhuhan, makna diparingi gadhuhan, definisi diparingi gadhuhan, tegese diparingi gadhuhan, tegesipun diparingi gadhuhan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.