diparakake

basa JawaBesut

diparakake
Lingga: (parak)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diparakake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunpurugakên

krama
Krama diparakake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. digawa mênyang ing;
  2. diênêrake marang;
  3. dijalari, disêbabake
Kacocogna karo
  • paran.







Kata kunci/keywords: arti diparakake, makna diparakake, definisi diparakake, tegese diparakake, tegesipun diparakake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.