dipancad

basa JawaBesut

dipancad
Lingga: (pancad)
krama/ngoko

  1. sikile ditapakake lan diênêtake (arêp mènèk);
  2. ent diwiwiti;







Kata kunci/keywords: arti dipancad, makna dipancad, definisi dipancad, tegese dipancad, tegesipun dipancad

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.