dipamah

dipamah

basa JawaBesut

dipamah

  1. krama/ngoko digilut ki ak dimamah;;
Kacocogna karo mamah.







Kata kunci/keywords: arti dipamah, makna dipamah, definisi dipamah, tegese dipamah, tegesipun dipamah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.