dipêgêng

basa JawaBesut

dipêgêng
Lingga: (pêgêng)

  1. krama/ngoko ak diampêt (tmr. napas);
  2. ki disapih (ênggone nusu)
Kacocogna karo
  • mêgêngan.







Kata kunci/keywords: arti dipêgêng, makna dipêgêng, definisi dipêgêng, tegese dipêgêng, tegesipun dipêgêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.