diomyangake

basa JawaBesut

diomyangake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦩ꧀ (m) (ya) (nga)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (omyang)

  1. ks diomongake, dikojahake.







Kata kunci/keywords: arti diomyangake, makna diomyangake, definisi diomyangake, tegese diomyangake, tegesipun diomyangake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.