diombe

basa JawaBesut

diombe Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺ (be)
Lingga: (ombe)
krama/ngoko

  1. diunjuk ki dilêbokake ing cangkêm têrus diulu (tmr. barang cuwèr, banyu lsp);







Kata kunci/keywords: arti diombe, makna diombe, definisi diombe, tegese diombe, tegesipun diombe

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.