diomah-omahake

basa JawaBesut

diomah-omahake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o) (ma) (h)ꦲꦺꦴ (o) (ma) (ha)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (omah-omah)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diomah-omahake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunemah-emahakên

krama
Krama diomah-omahake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipikramakake ki dirabèkake, dilakèkake;







Kata kunci/keywords: arti diomah-omahake, makna diomah-omahake, definisi diomah-omahake, tegese diomah-omahake, tegesipun diomah-omahake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.