diobong

basa JawaBesut

diobong
Lingga: (obong)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diobong
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunbêsmi

krama
Krama diobong
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kang diobong, olèh-olèhane ngobong;
  2. dipanasi murih atos (tmr. bata, gêndhèng), dimatêngake sarana gêni (tmr. gamping);
  3. pc dibêbangus, digêgasah;







Kata kunci/keywords: arti diobong, makna diobong, definisi diobong, tegese diobong, tegesipun diobong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.