dilukari

basa JawaBesut

dilukari Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦭꦸ (lu) (ka)ꦫꦶ (ri)
Lingga: (lukar)

  1. ki diuculi, diwudani.







Kata kunci/keywords: arti dilukari, makna dilukari, definisi dilukari, tegese dilukari, tegesipun dilukari

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.