dilakèkake

basa JawaBesut

dilakèkake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (la)ꦏꦺ () (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (laki)

  1. ks dijodhokake, diomah-omahake;;
Kacocogna karo palaki.







Kata kunci/keywords: arti dilakèkake, makna dilakèkake, definisi dilakèkake, tegese dilakèkake, tegesipun dilakèkake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.