dikramakake

basa JawaBesut

dikramakake
Lingga: (krama)

  1. (Kw) pratingkah, patrap;
  2. ki diomah-omahake (dirabèkake, dikalèkake).







Kata kunci/keywords: arti dikramakake, makna dikramakake, definisi dikramakake, tegese dikramakake, tegesipun dikramakake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.