dikawêdèni

basa JawaBesut

dikawêdèni Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ka)ꦮꦼ ()ꦢꦺ ()ꦤꦶ (ni)
Lingga: (kawêdèn)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikawêdèni
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunkawêdosi êngg

krama
Krama dikawêdèni
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunkajrihi

krama
Krama dikawêdèni
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak diwêdèni

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti dikawêdèni, makna dikawêdèni, definisi dikawêdèni, tegese dikawêdèni, tegesipun dikawêdèni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.