basa JawaBesut

dika Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ka)

  1. (ndika) êngg krama/ngoko (uga
krama
Krama dika
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) kowe, -mu

Kacocogna karo andika.







Kata kunci/keywords: arti dika, makna dika, definisi dika, tegese dika, tegesipun dika

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.