dikêrsani

basa JawaBesut

dikêrsani Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ () (r) (sa)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (kêrsa)

  1. ki dikarêpi;








Kata kunci/keywords: arti dikêrsani, makna dikêrsani, definisi dikêrsani, tegese dikêrsani, tegesipun dikêrsani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.