dikêpruki

basa JawaBesut

dikêpruki
Lingga: (kêpruk)
krama/ngoko

  1. dithuthuk nganggo barang atos supaya pêcah (tmr. krambil lsp);
  2. ks kanggo pamisuh;







Kata kunci/keywords: arti dikêpruki, makna dikêpruki, definisi dikêpruki, tegese dikêpruki, tegesipun dikêpruki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.