dikênyoh-kênyoh

basa JawaBesut

dikênyoh-kênyoh
Lingga: (kênyoh-kênyoh)
ênggki

  1. dicakot;
  2. dimamah







Kata kunci/keywords: arti dikênyoh-kênyoh, makna dikênyoh-kênyoh, definisi dikênyoh-kênyoh, tegese dikênyoh-kênyoh, tegesipun dikênyoh-kênyoh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.