dikêndhalèni

basa JawaBesut

dikêndhalèni
Lingga: (kêndhali)

  1. ditrapi kêndhali;
  2. ent dipêpêg, dicandhêt;
  3. ws ak diapusi.







Kata kunci/keywords: arti dikêndhalèni, makna dikêndhalèni, definisi dikêndhalèni, tegese dikêndhalèni, tegesipun dikêndhalèni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.