dikêmoni

basa JawaBesut

dikêmoni Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ ()ꦩꦺꦴ (mo)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (kêmu)

  1. (dikêmbêngi ki) diresiki nganggo (banyu lsp) tmr. cangkêm.








Kata kunci/keywords: arti dikêmoni, makna dikêmoni, definisi dikêmoni, tegese dikêmoni, tegesipun dikêmoni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.