dikêmbong

basa JawaBesut

dikêmbong
Lingga: (kêmbong)
ak

  1. diêlêb ing banyu, dikèhi banyune;
  2. ent diuja pangane.







Kata kunci/keywords: arti dikêmbong, makna dikêmbong, definisi dikêmbong, tegese dikêmbong, tegesipun dikêmbong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.